Jagodrom 2.0 – IT Konferencija 16. i 17. marta | Jagodina

Jagodrom 2.0 – IT Konferencija 16. i 17. marta | Jagodina

Na prošloj, više nego uspešnoj konferenciji Jagodrom govorilo se o tome koliko je bitno da firme prepoznaju značaj svih kanala komunikacije sa potencijalnim i postojećim klijentima. Tada smo predstavljali našim učesnicima važnost društvenih mreža, bloga i online prodaje, kao bitnih faktora u savremenom poslovanju.

Zadovoljni postignutim uspehom prve, odlučili smo da ove godine organizujemo drugu konferenciju Jagodrom, ali ovaj put, sa još većim brojem predavača čija ćete predavanja i radionice pratiti tokom dva uzbudljiva dana. Cilj nam je da ukažemo na to kako možete pomoći sami svom poslovanju, kroz preduzimanje pravih marketinških poteza. Verujemo da će biti izuzetno inspirativno čuti iskustva naših istaknutih stručnjaka iz ove sfere, kao i iskustva onih koji su saznanja sa prošle Jagodrom konferencije primenili na svoj biznis i postigli sjajne rezultate.

Neke od tema koje će se obrađivati na ovogodišnjem Jagodromu su:

– KAKO ISTRAŽITI TRŽIŠTE GOOGLE ALATIMA
– INFLUENSER MARKETING
– KAKO ISKORISTITI INTERNET ZA TESTIRANJE NOVIH PROIZVODA I USLUGA?
– INSTAGRAM INFLUENSER KAMPANJE I KAKO IH RADITI PRAVILNO
– NEWSJACKING – KAKO DA VAŠ BREND BUDE ZANIMLJIV NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

… i još mnogo toga, jer smo vam pored predavanja pripremili i neke jako korisne i interesantne radionice. Tako da, ukoliko mislite da je korisno čuti šta o ovim i drugim temama imaju da kažu Miroslav Varga, Dragan Varagić, Istok Pavlović, Dino Tutundžić, Jelena Pantić i mnogi drugi predavači, pridružite nam se 16. i 17. marta u Hill hotelu u Jagodini. Možete se registrovati na našem sajtu www.jagodrom.rs