Održana prva IT konferencija u Jagodini

Održana prva IT konferencija u Jagodini

Održana prva IT konferencija u Jagodini

Prva, za sada i jedina, IT konferencija u Jagodini uspešno je završena. Trudili smo se prethodnih meseci da prenesemo i približimo jagodinskim privrednicima značaj digitalnog marketinga. Sada, nakon održane konferencije, stičemo utisak da naš trud nije bio uzaludan.

Pre svega, zadovoljni smo što je konferencija održana u prepunoj sali Kulturnog centra u Jagodini, a broj posetilaca se nije drastično smanjio do samog kraja predavanja. U pauzama između, videlo se da su učesnici konferencije zainteresovani da saznaju još. Međusobno su razmenjivali utiske o predavačima, a nisu se ustručavali ni da im postavljaju pitanja. Mnogi od predavača su se složili da ovakvo interesovanje nisu doživeli ni na jednoj konferenciji koja se, poput naše, održava po prvi put. Umesto očekivanog ustručavanja i pasivnog slušanja, naišli su na bezbroj pitanja znatiželjnih privrednika, što im je, kako kažu, jako drago. To je ujedno i potvrda da je poruka uspešno preneta, da su predavanja bila poučna i zanimljiva, a ne školski suvoparna i bez ličnog pečata. Predavači su praktičnim primerima preneli svojim slušaocima iskustva, ne gušeći ih teorijom.

Jedno zapažanje bilo je posebno zanimljivo, ali i drago nama kao organizatorima. Naime, tokom sprovođenja ankete koja je prethodila konferenciji Jagodrom, mnogi privrednici su sa rezervom i nepoverenjem prihvatali priču o digitalnom marketingu. Na samoj konferenciji, upravo su ti ljudi imali najviše pitanja za naše predavače. Posebno nam je drago što smo uspeli da probudimo interesovanje i kod onih za koje smo na početku sumnjali da će uopšte prisustvovati konferenciji.

Sve je proteklo i bolje nego što je planirano, a delić atmosfere prenosimo vam i fotografijama sa IT konferencije Jagodrom. Na sledećem linku možete pogledati sva predavanja sa konferencije YouTube Jagodrom