Uspešno završen Jagodrom 2.0

Uspešno završen Jagodrom 2.0

Vikend (16. i 17. mart) u Jagodini je bio obeležen znakom Jagodroma. Ove godine je bilo drugo izdanje ove IT konferencije, i smemo se neskromno pohvaliti, veoma uspešno održano. U prijatnom ambijentu sale Hill hotela uspeli smo da okupimo izvrsnih 16 predavača iz Srbije i regiona, lokalnih biznisa i freelancera koji su nesebično stavili na raspolaganje svim posetiocima svoje znanje i odgovarali na apsolutno sva pitanja.

Miroslav Varga, Dragan Varagić, Istok Pavlović, Nenad Pantelić, Miloje Sekulić, Miloš Vasić, Jelena Pantić, Nemanja Sekulić, Ognjen Vuković, Dino Tutundžić, Marjan Miletić, Miloš Vasiljević, Filip Marović, Ivana Pantelić, Maja Jevđević i Aleksandar Radunović. Naveli smo sve predavače, jer ne možemo izdvojiti bilo koga, sva predavanja su bila izvanredna!

Želimo da pohvalimo i posetioce koji su za samo 7 dana potpuno popunili kapacitet sale Hill hotela u kojoj se održala konferencija, a isto tako želimo da se izvinimo svima onima koji nisu mogli da prisustvuju konferenciji zbog nedostataka prostora.

Digitalni marketing, koji je i osnova ove konferencije, se u odnosu na prethodno održanu konferenciju vidi da je sve prisutniji kod nas i da se shvata njegov značaj. Dotakli smo sve oblasti koje on obuhvata kroz predavanja, od analize podataka, marketing strategije, SEO-a, web dizajna, blogovanja, fotografije i digitalne umetnosti, influenser marketinga, freelance poslova do dropshippinga.

Imamo volje i elana za organizacijom Jagodroma, da bi pomogli ljudima da unaprede svoje poslovanje boljim nastupom, da podignemo svest ljudima zašto je to toliko važno kao i to da je u eri interneta digitalni marketing neophodna stvar ako ste vlasnik bilo kog biznisa.

Do sledećeg Jagodroma!